Ndërlidhjet

PRISHTINË


Gjenerali italian, Fabio Mini, pasi mori deytrën e komandantit të misionit ndërkombëtar paqeruajtës në Kosovë, që udhëhiqet nga Natoja, deklaroi se “qëllim imi do të jetë që botës ti dërgoj mesazh se Kosova është vend i sigurtë për investime, për të jetuar dhe për të punuar së bashku”. Detyrën e komandantit të Kforit gjeneral Fabio Mini e mori nga gjenerali francez, Marsel Valentin.
XS
SM
MD
LG