Ndërlidhjet

PRISHTINË


Një nënkomision zgjedhor ka vendosur për ta diskualifikuar koalicionin serb “kthimi” në Dragash nga pjesëmarrja e tij në zgjedhjet komunale të 26 tetorit, ka kumtuar sot në Prishtinë misioni në Kosovë i Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim Evropian.
Në këtë kumtesë thuhet se nënkomisioni zgjedhor ka vërejtur një numër të madh të nënshkrimeve të falsifikuara të përkrahjes. Disa persona kanë thënë se kurr nuk janë nënshkruar në këto lista të koalicionit “kthimi”. Ky rast është cilësuar si përpjekje e organizuar për manipulimin e procesit zgjedhor.
XS
SM
MD
LG