Ndërlidhjet

ANKARA


Kryeministri, Bulent Ecevit demantoi raportet që Shtetet e Bashkuara të kenë kërkuar formalisht leje për vendosjen e më shumë avionëve dhe të shfrytëzojë bazat ajrore të Turqisë për operacion të mundëshëm ushtarak kundër Irakut.
Eceveit ka thënë se Turqia apsolutisht nuk dëshironë luftë në rajon, por qeveria dhe ushtria po diskutojnë masat që duhet ndërmarrë në rast lufte në Irak.
XS
SM
MD
LG