Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner thotë se plani i tij për integrimin e Mitrovicës është i panegociueshëm dhe ai merr përgjegjësinë për te si i deleguar special i sekretarit të përgjithëshëm të OKB-së.
Në intevistën që u ka dhënë mbrëmë mediave të Prishtinës, Steiner ka thënë se pas ardhjes në Kosovë si kryeadministrator ka biseduar me liderët politikë të shqiptarëve dhe serbëve lidhur me Mitrovicën, por plani është vetëm i tij dhe se ai merr përgjegjësinë për te.
XS
SM
MD
LG