Ndërlidhjet

SHTUTGART


Prodhuesi gjermano-amerikan i makinave Daimler – Krysler, ka provuar sot një prodhim të ri, motori i së cilës nuk punon me naftë por me hidrogjen.
Prodhuesit i kanë kërkuar klientëve në Evropë, Shtetet e Bashkuara, Japoni dhe Singapor të provbojnë 60 vetura të tilla.
Sipas burimeve të kësaj kompanie ajo do t’i ofrojë autobusë që punojnë në të njëjtën mënyrë kompanive në disa qytete evropiane.
XS
SM
MD
LG