Ndërlidhjet

SHKUP /TIRANË


Ambasadori i Shteteve të Bashkuara pran NATO-s, Nicholas Burns vizitoi gjatë ditës Maqedoninë dhe Shqipërinë ku pati bisedime me zyrtarët më të lartë të këtyre vendeve.
Burns tha në Shkup ashtu edhe në Tiranë se çfarëdo që do ndodhë në samamitin e Pragës lidhur me pranimin e anëtarëve të rinj, NATO do të vazhdojë marrëdhënjet e mira si me Maqedoninë ashtu edhe me Shqipërinë.
Gjatë qëndrimit në Shkup Nicholas Burns tha se Shtetet e Bashkuara konsiderojnë se njësitet policore të ministrisë së Brendëshme, “Luanët” duhet të shpërndahen sepse “nuk i kontribuojnë proceseve demokratike”.
XS
SM
MD
LG