Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i përgjithëshëm i OKB-së , Kofi Annan tha se misioni i vëzhguesve ushtarakë të Kombeve të Bashkuara në gadishullin e Prevllakës përfundon brenda dy muajsh në saje të përparimeve që kanë arritur në bisedime Jugosllavia dhe Kroacia.
Në raportin e tij, Annan thotë se zgjidhja e kontestit 11 vjeçar të Prevllakës do të shënojë mbylljen edhe të një kaptine në historin e fundit “të turbullt” të Ballkanit.
XS
SM
MD
LG