Ndërlidhjet

KABUL


Zyrtari i lartë i Shteteve të Bashkuara për çështjet e shëndetsësisë, Tommy Thompson ishte në Afganistan që të nënshkruaj marrëveshje me qeverinë afgane për rindërtimin e sistemit shëndetësor të atij vendi.
Thompson tha se është e pamundur të ndërtoshë shoqëri të fortë demokratike nëse 16 përqind të fëmijve vdesin si foshnje kurse 25 përqind të tjerë pa mbushur 5 vite për shkak të ushqimit të dobët dhe sëmundjeve që mund të parandalohen.
XS
SM
MD
LG