Ndërlidhjet

SARAJEVË


I deleguari më i lartë ndërkombëtarë në Bosnjë, Paddy Ashdown u tërhoqi vërejtjen nacionalistëve që gatiten të marrin pushtetin pas zgjedhjeve të fundit që të zbatojnë reformat apo të ballafaqohen me humbjen e ndihmës aqë të nevojëshme finansiare për vendin e rraskapitur.
Rezultatet prelimeinare treguan se radikalët e ndërlidhur me interesa etnike kaluan fort mirë në zgjedhjet e fundit paralamentare dhe presidenciale në Bosnjë dhe në dy entitetet e saj.
XS
SM
MD
LG