Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sekretarja britanike për marrëdhënie ndërkombëtare, Claire Short përsëriti në Prishtinë zotimet e vendit të sajë për të ndihmuar Kosovën edhe nëse do të paraqitej nevoja eventuale për rindërtimin e Irakut pas çarmatimit të tij.
Claire Short ka biseduar me presidentin Ibrahim Rugova, kryeministrin Bajram Rexhepi dhe zëvendës shefin e UNMIk-ut, Charls Brayshow dhe ka vlerësuar se parat e dhëna nga Britania janë shpenzuar me vend në Kosovë.
XS
SM
MD
LG