Ndërlidhjet

PRISHTINË


Lideri i serbëve të Mitrovicës, Millan Ivanoviq iu dorëzua vullnetarisht organeve të drejtësisë në Kosovë, i akuzuar më herët nga prokurori ndërkombëtarë për tentim vrasje gjatë trazirave të muajit prill në Mitrovicë.
Millan Ivanoviq iu dorëzua policisë së UNMIK-ut në Mitrovicë, i shoqëruar nga Nebojsha Çoviq, zëvendës kryeministër i Serbisë dhe avokati i tij.
XS
SM
MD
LG