Ndërlidhjet

BRUKSEL


Komisioni Evropian rekomandoi sot që 10 vende kandidate të ftohen që t,i bashkohen këtij Unioni në vitin 2004.
Në raportin vjetor lidhur me zgjerimin, Komisioni tha se mbështet përpjekjet e Bullgarisë dhe Rumanisë që t,i bashkohen Unionit në 2007-tën.
Komisioni nuk rekomandon ndonjë datë për Turqinë që të fillojë negociatat e aksesit.
XS
SM
MD
LG