Ndërlidhjet

PARIS


Ministri i Jashtëm izraelit, Shimon Peres ka thënë gjatë vititës në Francë se kombinimi i armëve për zhdukje në masë me sistem diktatorial në Lindjen e Afërt është shumë i rrezikshëm.
Duke mos iu referuar Irakut, minsitri izraelit ka thënë se nevojitet të bëhen përpjekje që të mabahen armët bërthamore, bilogjike dhe kimike jashta duarve të diktatorëve në Lindje të Afërt.
XS
SM
MD
LG