Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeminsitri Bajram Rexhepi vlerëson se brenda “dy-tre viteve të ardhëshme” duhet të definohet statusi final politik i Kosovës, duke shtuar se kjo me gjasë do të jetë nën kompetencat e bashkësisë ndërkombëtare ku Shtetet e Bashkuara duhet të kenë rolin prijës.
Në një intervistë për mediat e Prishtinës në gjuhën serbe, kryeministri Rexhepi ka thënë se “pavarësimi i Kosovës nuk do të jetë aq i dhimbëshëm dhe kjo patjetrër do të duhet realizuar”.
Ai ka thënë se “Kosova do të jetë shtet i të gjithë qytetarëve të Kosovës e jo vetëm i shqiptarëve”
XS
SM
MD
LG