Ndërlidhjet

PRISHTINË


Gjykaci ndërkombëtar e ka akuzuar liderin e serbëve të Mitrovicës, Millan Ivanoviq për udhëheqie me demostratat e dhunëshme po në ate qytet gjatë muajit prill dhe pas dëgjimit e ka liruar me kaucion, njofton shefi i Departamentit të Drejtsisë në Kosovë, Clint Williamson.
Nëse gjendet fajtor, Ivanoviq mund të dënohet me mbi 10 vjetë burgim, ka thënë zyrtari.
Ai ka thënë se “Kosova do të jetë shtet i të gjithë qytetarëve të Kosovës e jo vetëm i shqiptarëve”
XS
SM
MD
LG