Ndërlidhjet

NISH


Një gjykatë ushtarake jugosllave ka gjetur fajtor 2 oficerë dhe 2 ushtarë serbë për krime lufte në Kosovë në periudhën 1998 – ’99.
Ish ushtarakët janë dënuar me 3 deri në 7 vjet heqje lirie për vrasjen e 2 shqiptarëve.
XS
SM
MD
LG