Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit ka zgjatur për dy muaj të tjerë misionin vëzhgues të Kombeve të Bashkuara në gadishullin e Prevlakës në detin Adriatik. Deri në 15 dhjetor Kroacia dhe Jugosllavia duhet të gjejnë zgjidhje për mosmarrveshjet ekzistuese.
Misioni vëzhgues gjendet në Prevlaka që nga viti 1992.
XS
SM
MD
LG