Ndërlidhjet

SARAJEVË


Anëtarë të familjeve të 8 mijë burrave e djemve boshnjakë, të masakruar nga serbët në Srebrenicë, kanë marrë pjesë në vendosjen e gurthemelit të memorialit që do përkujtojë këtë masakër.
Në ceremoni përveç përfaqësuesve fetarë merrte pjesë dhe Paddy Ashdaun, përfaqëuesi i Posaçëm i bashkësisë ndërkombëtare në Bosnjë.
XS
SM
MD
LG