Ndërlidhjet

KABUL


Në konferencën e donatorëve në Kabul, presidenti Hamid Karzai tha se është e domosdoshme që vendet të fillojnë me lëvrimin e mbi 4.5 miliardë dollarëve të premtuara për pesë vite, me qëllim që Afganistani të përqëndrohet më shumë në rindërtimin afatgjatë dhe projektet e zhvillimit.
Karzai thotë se 800 nga 890 milon dollarët që Afgansitani ka marrë si ndihmë ndërkombëtare gjatë këtij viti kanë shkuar tek organizatat humanitare dhe Kombet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG