Ndërlidhjet

RAMALLAH


Lideri palestinez, Yasser Arafat planifikon që brenda 10 ditëve të shpallë qeverinë e re dhe çështjen e ka diskutuar me Këshillin Ligjvënës.
Bashkëpuntori i tij, Nabil Rudeina tha se qëllimet e kabinetit të ri do të jenë dhënia fund e okupimit izraelit, përgattitja e zgjedhjeve palestineze të janarit dhe reformat në Autoritetin palestinez.
XS
SM
MD
LG