Ndërlidhjet

BEOGRAD


Në Serbi zhvillohet rundi i dytë i votimeve presidenciale me Voisllav Koshtunicën dhe Miroljub Labus kandidatë kryesorë që morën më shumë vota në rundin e parë në mesin e 9 kandidatëve tjerë.
Kësaj here vëmendja është përqëndruar nëse do të dalin 50 përqind e trupit zgjedhor në vend-votime si minimum që ato të jenë të vlefshme.
Në rundin e parë në vendvotime dolën 55, 5 përqind të votuesve.
XS
SM
MD
LG