Ndërlidhjet

KABUL


Qeveria e Afganistanit dhe organizatat jo-qeveritare po bëjnë punë shumë të mirë për rindërtimin e vendit dhe nuk do të jetë e vështirë të gjenden më shumë para për të ndihmuar mëkëmbjen e mëtejshme, thanë zyrtarët e Bankës Botërore në Kabull.
Qeveria e Afganistanit është ankuar se 4.5 miliardë dollarët e premtuar në konferencën e donatorëve nga fillimi i vitit nuk do të mjaftojnë për zgjidhjen e problemeve të mëdha të vendit.
XS
SM
MD
LG