Ndërlidhjet

BEOGRAD


Në Serbi u mabjt rundi i dytë i zgjedhjeve presidernaciale me konkurentë Vojisllav Koshtunica dhe Miroljub Labus, por dalja në vend-votime ishte e ulët ,nën 42 përqind deri në ora 19, kurse kutit e votimit u mbyllën në ora 20.
Mund të ndodhë që zgjedhjet të shpallen të pavlefshme sepse sipas ligjit të Serbisë duhet të dalin minimu m 50 përqind e elektoratit në votime që ato të jenë të vlefshme.
XS
SM
MD
LG