Ndërlidhjet

KIEV


Ekipi prej 13 ekspertësh nga Britania dhe Shtetet e Bashkuara arriti në Ukrainë që të shohë nëse janë të vërteta pohimet se qeveria ukrainase i ka shitur Irakut teknologji ushtarake.
Çështja ka të bëjë rreth shitjes së supozuar të sistemit të radarëve të avancuar, Kolchuha në kundërshtim me sanksionet e OKB-së ndaj Irakut.
Radari është i aftë të detektojë avionët pa i alarmuar pilotët e tyre.
XS
SM
MD
LG