Ndërlidhjet

KAIRO


Zyrtarë dhe klerikë nga vende myslimane e mirëpritën ndjesën që kërkoi prifti konzervativ amerikan, Jerry Falwell i cili e kishte quajtur “terrorist” pejkamerin Muhamed dhe kanë bërë thirrje që debatet për Islamin të jenë më të informuara.
Folwell,i njohur në Amerikë si prijatar për të drejtat e të krishterëve, i kishte revolutuar myslimanët anembanë botës me komentet e tij.
XS
SM
MD
LG