Ndërlidhjet

TIRANË


Sapo ka filluar në Tiranë konferenca e Paktit të Stabilitetit. Konferenca do të diskutojë forcimin e sigurisë dhe stabilitetit në evropën juglindore përmes bashkëpunimit ekonomik.
Në konferencë merr pjesë dhe koordinatori i Paktit të Stabilitetit, Erhard Busek dhe përfaqësues të Këshillit të Evropës, parlamentit Evropian dhe organizmave të tjera ndërkombëtare.
XS
SM
MD
LG