Ndërlidhjet

KJEV


Ekspertët amerikanë dhe britanikë kanë filluar hetimet në terren lidhur me akuzat se Ukraina i ka shitur Irakut një sistem radarësh. Sistemi në fjalë është i tillë që mund të zbulojë aeriplanët pa u diktuar.
Qeveria amerikane ka akuzuar drejtpërsëdrejti presidentin Kuçman për përfshirjen në këtë shitje, e cila është në kundërshtim me sanksionet e Kombeve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG