Ndërlidhjet

VJENË


Përmes aksioneve të policisë në Austri, Gjermani, Hungari dhe Sllovaki, janë arrestuar një numër personash të akuzuar për trafik të njerëzve. Viktimat qenë kryesisht nga vendet aziatike apo nga ish republikat e Bashkimit Sovjetik.
XS
SM
MD
LG