Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presideneti i Shteteve të Bashkuara, George Bush ka thënë se duhet supozuar se sulmet me bomba në Bali të Indonezisë duheht të jenë vepër e rrjetit terrorist al Kaida.
“Qartas, mendoj se duhet supozuar se pas sulmeve në Bali qëndron al Kaida. Po dëgjojmë disa raporte që janë akoma më të përckatuar, por do të presë analizat tona, por është e qarë se ka qenë sulm i qëllimtë kundër qytetarëve që e duan lirinë, qytetarëve nga vendet që përqafojnë lirinë”, tha presidenti amerikan.
Edhe Australia dhe Indonezia e ndërlidhin sulmin në Bali me al Kaidën, por nuk u dhanë hollësi që do të mbështesnin këto lidhje.
XS
SM
MD
LG