Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Ambasadori i Britanisë në OKB, Jeremy Greenstuk ka kërkuar që inspektorëve të armatimit që përgatiten pas katër vitesh të vizitojnë Irakun t,u jepet mandat i fortë nga Këshilli i Sigurimit.
Britania dhe Shtetet e Bashkuara mbështesin një projekt rezolutë të rreptë e cila kërkon masa të përpikta për inspektimin dhe që do të autorizonte përdorimin e focës nëse Iraku dështon që tu nënshtrohet.
XS
SM
MD
LG