Ndërlidhjet

SARAJEVË


Policia e Bosnjës ka arrestuar në Sarajevë Zarko Panduroviqin, ish anëtar i njësitit paramilitar të serbëve të Bosnjës, i kërkuar për krime lufte.
Aktakuza e paraqitur nga gjykata e Sarajevës e akuzon Panduroviqin për krime lufte gjatë viteve 1992 që përfshijnë torturimin e civilëve, veçanërisht femrave dhe detyrimin e joserbëve për punë nën shtrëngim.
XS
SM
MD
LG