Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit gjatë ditës do të jetë mikpritës i një debati të hapur për krizën irakiane. Këshillit pritet t,i drejtohen shumë ambasadorë nga vendet anëtare të Kombeve të Bashkuara, përfshirë edhe Irakun dhe Kuvajtin.
Sekretari i përgjithëshëm i OKB-së Kofi Annan, gjatë vizitës në Mongoli deklaroi se pretë që Këshilli i Sigurimit të kalojë një rezolutë që do t,u lejonte inspektorëve të armatimit të kthehen në Irak me auitorizime më të forta.
XS
SM
MD
LG