Ndërlidhjet

GROZNI


Nga Çeçenia raportohet për vrasjen e 6 policëve, çeçenë dhe rusë në dy sulme të veçanta.
Pesë policë janë vrarë kur automjeti i tyre ka shkelur një minë në Grozni, kurse një është vrarë derisa bënte roje në një naftëpërcjellës afër këtij qyteti.
XS
SM
MD
LG