Ndërlidhjet

DRAGASH


Në kufirin midis Kosovës dhe Shqipërisë janë hapur edhe dy vend-kalime kufitare, kurse popullata e atyre anëve e ka kremtuar këte ngjarje sepse pas 60 vitesh do të mundë të vizitojë e papenguar farefisninë nga ana tjetër e kufirit dhe do të zhvillojë bashkëpunim ekonomik.
XS
SM
MD
LG