Ndërlidhjet

NJU JORK


Këshilli i Sigurimit i OKB-së ka filluar debatin e hapur lidhur me krizën rreth Irakut, në të cilin kanë paraljmëruar të marrin fjalën përfaqësuesit e 15 vendeve anëtare dhe 48 vendeve tjera.
Debati është thirrur nga Lëvizja e të pinkuadruarve dhe anëtarët e Kombeve të Bashkuara mund të çfaqin pikëpamjet e tyre për krizën irakiane.Nuk është paraqitur ndonjë projekt rezolutë që do të duhej votuar sot.
XS
SM
MD
LG