Ndërlidhjet

PRISHTINË


Prej sot një bulevad i kryeqytetit të Kosovës mban emërin e ish presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Bill Clinton.
Në solemnitetin që u mbajt me këte rast merrnin pjesë shumë qytetarë të Kosovës dhe zyrtarë të lartë në mesin e të cilëve edhe presidenti Ibrahim Rugova.
Presidenti Rugova tha në solemnitet se kjo është vetëm një mirënjohje e vogël për gjithë atë që ka bërë ish presidenti Clinton dhe populli amerikan për lirinë dhe demokracinë e Kosovës.
XS
SM
MD
LG