Ndërlidhjet

VAIBLINGEN


4 nxënës janë marrë peng në një shkollë në Vaiblingen, qytet në jug të Gjermanisë.
Policia thotë se pengmarrësi është mes 16 dhe 18 vjeç, ndërsa kërkon nga policia 1 milionë euro dhe një mundësi për t’u larguar.
XS
SM
MD
LG