Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit, i zënë me debatin intenziv lidhur me krizën irakiane, e ka shtyrë për kohë të pacaktuar dërgimin e misionit të planifikuar në Kosovë.
Dërgimi i misioni në Kosovë ishte sugjeruar nga Rusia dhe kishte qëllim të tregojë mbështetjen për zdhejdhjet vendore të 26 tetorit. Ishte planifikuar që misionin t,a udhëhiqte ambasadori i Norvegjisë, Ole Peter Kolby.
XS
SM
MD
LG