Ndërlidhjet

TOKIO


I deleguari i lartë Amerikan, James Kelly arriti në Tokio që të bisedojë me zyrtarët e Japonisë për programin Veri Korean të armëve bërthamorte.
Dje, James Kelly ishte në kryeqytetin e Koresë Jugore dhe bisedoi për të njejtën çështje.
Ai u kërcënua se mbi Korenë Veriore do të fokusohet “presion maksimal ndërkombëtar” që të detyrohet të heqë dorë nga programi i saj i armëve bërthamore.
Feniani ka pranuar egzistimin e programit sekret për sajimin e armëve bërthamore.
XS
SM
MD
LG