Ndërlidhjet

PODGORICË


Në Mal të Zi u mbajtën zgjedhjet e jashtëzakonëshme parlamentare me numër të lartë qytetarësh që dolën në vendvotime për të zgjedhur midis partive që premtojnë pavarësi dhe atyre që favorizojnë lidhje më të ngushta me Serbinë.
Për parlamentin malazez prej 75 vendesh konkurruan disa koalicione dhe parti që kapin spektrin e gjërë prej separatistëve radikalë që kërkojnë pavarësi të menjëherëshme nga federata Jugosllave deri tek grupet që zotohen se nuk do të lejojnë shkëputjen.
XS
SM
MD
LG