Ndërlidhjet

TOKIO


Zyrtarët e Koresë Verore dhe asajë Jugore kanë filluar bisedimet treditëshme në Fenian lidhur me pranimin nga ana e verikoreanëve se zhvillonin fshehtas programin e armëve bërthamore.
Jug-koreanët kanë kërkuar që verikoreanët të braktisin programin e tyre bërthamor.
Po për këte çështje, zyrtari i lartë amerikan James Kelly kishte bisedime në Tokio me zyrtarët japonezë, të cilët kanë favorizuar
konsultime të ngushta për zgjidhje paqësore të problemit.
XS
SM
MD
LG