Ndërlidhjet

ANKARA


Ministri turk i Energjetikës ka lidhur dy tubat e fundit në ceremonin e kompletimit të gasësjellësit që kalon nëpër thellësitë e Detit të Zi dhe mundëson transportimin e drejtëpërdrejtë të gazit natyror nga Rusia në Turqi.
Gazësjellësi kalon 2100 metra nën sipërfaqen e Detit të Zi që është thellësia më e madhe në Botë e një gazësjellësi nënujorë.
XS
SM
MD
LG