Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeprokurorja e Gjykatës së Hagës, Carla Del Ponte,
Ka mbërritur në Beograd me qëllim që t’i japë shtysë bashkëpunimit mes Beogradit dhe Gjykatës Ndërkombëtare për krimet e luftës në ish-Jugosllavi.
Del Ponte është takuar me ministrin e jashtëm jugosllav, Goran Svilanoviçin dhe kryeministrin e Serbisë, Zoran Xhinxhiq.
Ndërkaq ministri jugosllav i drejtësisë, Savo Markoviç ka thënë se nuk janë të vërteta deklaratat e Del Pontes se Mlladiç fshihet në Jugosllavi.
XS
SM
MD
LG