Ndërlidhjet

LUKSEMBURG


Bashkimi Evropian do të fillojë bisedimet rreth Marrëveshjes së Asocim –Stabilizimit me Shqipërinë, para fundit të këtij viti.
Komisioneri për çështjet e jashtme të Bashkimit Evropian, Chris Patten, ka theksuar se Shqipëria duhet të ndërmarrë reforma për të mundësuar zbatimin e marrëveshjes.
“Kemi qenë të shqetësuar në fillim të këtij viti se përplasjet politike në Shqipëri po pengonin reformat, por duket se vendi është kthyer në rrugën e duhur. Ne do të punojmë me shqiptarët që ata të jenë të vendosur në rrugën e reformave politike dhe ekonomike”, tha Paten
XS
SM
MD
LG