Ndërlidhjet

SHKUP


Presidenti i Ukrainës, Leonid Kuchma ndodhet për vizitë dy-ditëshe në Maqedoni dhe me të arritur bisedoi me presidentin, kryeministrin dhe kryetarin e Kuvendit.
Bisedimet synojnë thelliminn e lidhjeve bilaterale, por edhe zgjidhjen e defiçitit 85 milionë dollarësh të Maqedonisë në tregëtinë me Ukrainën.
Vetëm tregëtia me armë që bënë dy vendet gjatë konfliktit të vjetëm në Maqedoni arrin 20 deri 40 milion dollarë, vlerësojnë ekspertët perëndimorë.
XS
SM
MD
LG