Ndërlidhjet

UASHINGTON


355 miliardë dollarë do të jetë buxheti i Departamentit amerikan të Mbrojtjes për vitin fiskal 2003, i cili ka nisur në 1 tetor të këtij viti. Kjo shumë është 37 miliardë më e lartë se buxheti i vitit 2002.
Presidenti amerikan, George Bush, i ka nënshkruar dy ligjet mbi buxhetin, të cilat sipas tij, i japin Shteteve të Bashkuara burimet e nevojshme për të luftuar kundër terrorizmit ndërkombëtar.
“Këto ligje të miratuara me mbështetjen e përfaqësuesve të të dy partive dërgojnë mesazhin e qartë se Amerika është e bashkuar, është e fortë dhe do të mbetet e tillë”, tha Bush
XS
SM
MD
LG