Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Dy përfaqësues të lartë ndërkombëtarë në Bosnjë, Paddy Ashdaun dhe i dërguari i Kombeve të Bashkuara, Jacques Klein, kanë kërkuar nga Këshilli i Sigurimit më shumë përkushtim ndaj Bosnjës.
Rezultatet e zgjedhjeve në fillim të këtij muaji, ku fituan partitë nacionaliste të vijës së ashpër, ishin pasojë e një vote proteste, tha Ashdaun.
“Ndryshe nga qytetarët e Evropës Qëndrore dhe lindore, ata të Bosnjë Hercegovinës, nuk i ndëshkuan udhëheqësit e tyre për reformat e shumta. Përkundrazi i ndëshkuan për reformat e pakta dhe të ngadalshme”, veçoi Ashdaun.
XS
SM
MD
LG