Ndërlidhjet

TEHERAN


Në Iran përfaqësues të opozitës, të fesë dhe gazetarë kanë protestuar kundër burgosjes së klerikut Hasan Jusuf Eshkevari. Eshkevari është dënuar pasi ka thënë se femrat duhet të jenë të lira të zgjedhin nëse do të mbajnë veshjen tradicionale islame apo jo.
XS
SM
MD
LG