Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit ka kërkuar nga populli i Kosovës dhe veçanërisht nga pakica serbe, që të marrin pjesë masivisht në zgjedhjet për pushtetin lokal, që do të mbahen të shtunën e ardhshme.
“Pjesmarrja e gjerë në votime është themelore, thuhet në deklaratën e Këshillit të Sigurimit, e cila është miratuar me konsensus nga të 15 vendet anëtare.
Këshilli gjithashtu mirëpriti përparimin e shënuar në përgatitjen e zgjedhjeve.
XS
SM
MD
LG