Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit përmes një rezolute ka dënuar një zëri marrjen e pengjeve në Moskë dhe ka kërkuar lirimin e menjëhershëm e të pakusht të tyre.
Rezoluta e miratuar me iniciativën e Rusisë kërkon nga vendet anëtare të Kombeve të Bashkuara të ndihmojnë Moskën për të sjellë autorët para drejtësisë.
XS
SM
MD
LG